НАСКОРО ЕКСКЛУЗИВНА ФОТОСЕСИЈА НА ДРАГАНА СПАСОВСКА ЗА ПУЛС24 И MB

Loading...

Наскоро ексклузивна фотосесија со Македонката која работи и живее во Бугарија Драгана Спасовска.  
 MB веќе ја достигна бројката од над 100 галерии од најубавите девојки од целиот Балкан. По одличната реакција и големиот интерес од нашата публика се решивме да започнеме да правиме фотосесии со MB девојките. Голема чест и задоволство ни е што првата фотосесија ќе ја имаме со една од нашите најпопуларни MB девојки Драгана Спасовска. Драгана веќе подолго време работи како модел во Бугрија и ужива во голема популарност.
 Интервјуто на Драгана можете да го прочитате  на следниот (линк), а со клик на фотографијата можете да ја погледнете и нејзината галерија.
МБ станува се популарен бренд  нашата фан страна веќе има над 4200 фанови. Доколку сакате да станете наш фан тоа можете да го направите на Следниот (линк) 
Очекувајте нова, жешка и провокативна фотогалерија од Драгана Спасовска. 

loading...
Loading...