Наскоро се враќа серијата „Црни змии“!

Loading...

Креаторите на „Црнии змии“ најавиле дека  работат на продолжението на популарната серија, бидејќи таа по зборовите на Бен Елиот, сеуште не е завршена!-„Серијата сеуште не е завршена, никогаш всушност не ни завршила официјално“, изјавил за британските медиуми Елиот.
Продуцентот Џон Лојд  додал, дека постоела идеја за последната епизода да биде трагична, но никогаш не се договориле тоа да биде во последната сезона.
Неговите коментари во списанието „ Event“ ги разгореле надежите на обожавателите дека серијата ќе продолжи 30 години после првото емитување, а Лојд на тоа  допринел решавајќи дека во текот на август ќе разговара со Роуан Аткинсон – ѕвезда на серијата.-„Серијата сеуште не е завршена, никогаш всушност не ни завршила официјално“, изјавил за британските медиуми Елиот.
Продуцентот

loading...
Loading...