Никола Димитров залута во надворешните работи, тотално се загуби во немакедонските интереси

Loading...

МНР Димитров за 1ТВ:
1. На средбата во ОН ќе се залагам да се прифати Република Илинденска Македонија
2. Доколку е Илинденска важи ерга омнес, доколку е друга одредница, не важи
3. Јазикот е makedonski, без превод на англиски
4. Доколку не успее овој пакет спремен сум на оставка.
ОСТАВКА ВЕДНАШ!

 

loading...