Нашол пари и му ги вратил на сопственикот-погледнете како сопственикот му возвратил…

Loading...

Нормал Салех од Детроит имал агенција за чистење. Кога добил повик да исчисти една куќа мислел дека ќе биде вообичаена работа како сите досега.
Но во куќата пронашол чекови од дури 100.000 долари. Откако ги пронашол веднаш му се јавил на сопственикот.
Во знак на благодарност сопственикот му подарил 15 илјади долари но му ја подарил и куќата која била во вредност од 160.000 долари.Кога добил повик да исчисти една куќа мислел дека ќе биде вообичаена работа како сите досега.
Но во куќата пронашол чекови од дури 100.000

loading...
Loading...