Наташа Беквалац го покажа мешето

Loading...

Новосадската барбика Наташа Беквалац за неколку месеци ќе стане мајка по втор пат. Ната е во четвртиот месец од бременоста, а своите обожаватели секојдневно ги изненадува со фотографии од разни снимања.Таа се уште работи со полна пареа, а на своите обожаватели на Инстаграм им откри дека подготвува нешто ново.

Наташа предизвика големо внимание со најновата фотографија каде почнува да и се гледа трудничкиот стомак.
Таа се уште работи со полна пареа, а на своите обожаватели на Инстаграм им откри дека подготвува нешто ново.

loading...
Loading...