Научете ги децата да цртаат со помош на броеви!

Loading...

Не постои дете што не сака да црта. Доволно е на детето да му дадете хартија и молив, и тоа ќе црта со часови!Уште и ако му подговите и боички, ќе се изненадите од неговата креативност и ќе се забавувате заедно со него. Но, постои и начин да се спои учењето со забавата.
Многу цртежи можат да се нацртаат со помош на броевите. Тоа е идеален начин да го научите детето да црта и да брои.
Погледнете колку е забавно!Уште и ако му подговите и боички, ќе се изненадите од неговата креативност и ќе се забавувате заедно со него. Но, постои и начин да се спои учењето

loading...
Loading...