Навивачи на Реал Мадрид запалија жардиниера

Навивачи  на Реал Мадрид запалија жардиниера  Навивачите и фановите на Реал Мадрид од нивната фан зона се упатуваат кон Националната арена „Филип Втори“.

Еуфорични се движат во големи групи, ги пејат навивачките песни, но се послужија и со пиротехнички материјали.
Фото: 

ТВ Нова
Навивачите и фановите на Реал Мадрид од нивната фан зона се упатуваат кон Националната арена „Филип Втори“.

Пронајдете не на следниве мрежи: