Не ѝ дозволувал на сопругата да влезе во подрумот: Она што го затекнала ја оставило без текст!

Loading...

 Она што  го затекнала ја оставило без текст!Ендру Паин сакајќи да ја изненади својата сопруга и ќерка во недовршениот подрум направил вистинско изненадување за нив. Полни 20 дена на сопругата не ѝ дозволувал да влезе во подрумот, а тој работел напорно.
Целиот процес го снимил со камера. Од обичен подрум направил мини работилница за која сонувала неговата сопруга. Погледнете го резултатот и реакциите на пресреќната сопруга.Ендру Паин сакајќи да ја изненади својата сопруга и ќерка во недовршениот подрум направил вистинско изненадување за нив. Полни 20 дена на сопругата

loading...
Loading...