Не е тоа што мислите: Со кого се бакнува Кеба?

Loading...

На фотографијата  што спрскиот фолк пеач Драган Којиќ Кеба ја постави на својот Твитер профил изгледа како да се накнува со Лапа Брена. Но не е така како што изгледа, сепак тоа е  неговата жена Оља која што го пречекала на аеродромот по неговото враќање од турнејата од Америка.
На својата фотографија Кеба напиша „ Медено срце“. На фотографијата  што спрскиот фолк пеач Драган Којиќ Кеба ја постави на својот Твитер профил изгледа како да се

loading...