Не и беа доволни клетвите кон Емина, Илма „удри“ и по финалистите на X-Фактор

Loading...

Илма Карахмет го освои Балканот со својот прекрасен глас, но изминативе денови ја запознавме и во друго светло.Прво ја “нападна“ Емина Јаховиќ.
Ти благодарам Емина, имаш твои деца и да даде Бог да те усреќат, како што ме усреќи ти мене – напиша Илма.
Подоцна, во интервју за „Анадолија“, Илма рече дека не заслужила ваков третман.
– Искрено, мислам дека не го заслужив ова и можев да одам понатаму, без оглед на моите години. Можеа да ме дисквалификуваат на почетокот, но не го направија тоа. Тогаш Емина рече јас сум премлада, но, сепак, одам понатаму. Не мораше да го направи тоа пред крајот, пред финале. Затоа ми е криво. На некој начин, таа не испадна во ред, нејзините коментари ме навредија, исто како и оние на Кристина – рече таа.
Погледнете што изјави за финалистите на Х Фактор на следната страна:

 
Илма додаде дека за неа ова не е крајот. Таа си дозволи да ги нарече “лоши кандидати“, колегите кои од срце и искрено ја поддржуваа и со кои се дружеше.
– На „Икс-фактор“ сѐ стана можно – да испаднат најдобрите, а најлошите да победат. Не мислам лично за мене, навистина, доста добри кандидати испаднаа, а голем број од оние кои се лоши продолжија понатаму. Јас веќе реков дека сум задоволна со она што го постигнав – завршува таа.Прво ја “нападна“ Емина Јаховиќ.
Ти благодарам Емина, имаш твои деца и да даде Бог да те усреќат, како што ме усреќи ти мене &n

loading...
Loading...