НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ: Ваква Карлеуша не сте ја виделе досега!

Loading...

Кој ако не таа? Јелена Карлеуша е дефинитивно најинтересната медиумска личност во Звездите на Гранд. Пред секое снимање на нова емисија, таа на новинарите им дава нешто за што можат да зборуваат и да пишуваат.
Контроврзната Јелена овој пат се појави со розова коса!
Па, како ви се допаѓа?
Пред секое снимање на нова емисија, таа на новинарите им дава нешто за што можат да зборуваат и да пишуваат.
Контроврзната Јелена овој пат

loading...
Loading...