„Не можам да и бидам мајка“: Ваков е односот меѓу Јована Јоксимовиќ и ќерката на Жељко

Loading...

Јована Јоксимовиќ вчеравечер на свет ги донесе близначките Срна и Ана, а семејството стана поголемо за два члена.Многу се шпекулираше за тоа во каков однос се убавата водителка и Мина Јоксимовиќ, ќерката од првиот брак на Жељко, но Јована стави крај на сите шпекулации.
-Јас на Мина не можам да и бидам другарка, а не можам да и бидам ни мајка. Можам со неа да бидам само пријател и некој што кога ќе и затреба во животот да биде тука. Луѓето страшно ги мешаат улогите. Мислам дека Мина има прекрасни родители – прекрасна мајка и прекрасен татко. Мина е член на нашето семејство, таа е тука со нас. Како што ја има топлината во куќата на мајка си, ја има и во нашиот дом, вели Јована.
 
 Многу се шпекулираше за тоа во каков однос се убавата водителка и Мина Јоксимовиќ, ќерката од првиот брак на Жељко, но Јована стави крај на с

loading...
Loading...