Не можам да верувам што ми се случува

Loading...

Илма ќе биде специјална гостинка на концертот на Дорис Драговиќ. До средба помеѓу Илма и Дорис дошло за време на тонската проба на Х фактор. 
Дорис била воодушевена од Илма па лично ја прашала дали сака да и биде гостинка на концертот.
„Кога Дорис ме праша, не можев да поверувам што ми се случува. Ова е за мене едно големо изненадување“-изјавила Илма.До средба помеѓу Илма и Дорис дошло за време на тонската проба на Х фактор. 
Дорис била воодушевена од Илма па лично ја прашала дали с

loading...
Loading...