Не може да ги гледа: Весна Змијанац донела неочекувана одлука!

Loading...

Весна Змијанац неодамна го продала станот на Вождовац! Таа се одселила од зградата во која живее нејзиниот поранешен вереник Жељко Рстиќ бидејќи не може да го  гледа со новата девојка Злата ПертовиќПејачката веднаш по напуштење на Фарма, решила да замине од тој крај бидејќи не може да го поднесе тоа што  нејзината колешка е во врска со  Жељко.
„Весна е повредена затоа што  Жељко  е со  Злата. Не очекуваше дека ќе се сплетка со нејзината колешка. Водителкта Тамара Стоименов некако  ја поднесуваше, но Злата баш ѝ смета. Со оглед на тоа дека Петровиќ доаѓа кај Жељко, чиј стан е веднаш до оној на Весна, таа избега од таму за да не ја среќава“, вели  извор близок на пејачката и  додава:
„Помалку познатиот пејач Владимир Петков ѝ се јавил на Весна и  лесно се договориле околу  цената“, завршува тој.

Весна Змијанац не сакала да коментира во  врска со овој настан.
„Ве молам немојте мене да ме прашувате за тоа. Јас немам никаква врска со тоа. Весна Змијанац ја почитувам како  колешка и  ѝ посакувам се најдобро во животот и кариерата. Не сакам на ваков начин да се провлекувам по весниците“, изјавила Злата.Пејачката веднаш по напуштење на Фарма, решила да замине од тој крај бидејќи не може да го поднесе тоа што  нејзината колешка е во врска со&nb

loading...