Не наседнувајте: Вашиот iPhone не може да се полни во микробранова!

Loading...

На социјалните мрежи се рашири информација за револуционерната нова технологија која овозможува брзо и бежично полнење на батеријата со помош на микробранова.Пред неколку дена некој се одлучил добро да се пошегува со сопствениците на Ејпл производите.
Според нив откако ќе ја инсталирате најновата верзија на Ејпл- оперативниот систем вашиот Ајфон ќе може да се полни во микробранова.
Многумина поверуваа во ова тврдење дека уредот може да се наполни само за минута ипол, па така на Твитер може да се видат првите фотографии од запалените уреди и разочараните постови од оние кои барем на кратко одлучиле да ја искористат оваа „нова технологија“.Пред неколку дена некој се одлучил добро да се пошегува со сопствениците на Ејпл производите.
Според нив откако ќе ја инсталирате најновата

loading...
Loading...