Не пропуштајте го концертот на „Фолтин“ во клубот Хавана

Loading...

Во клубот Хавана, на 25-ти овој месец во 22 часот, бендот „Фолтин“ ќе го одржи долго очекуваниот концерт „Длабоко во ноќта“.Во клубот Хавана, на 25-ти овој месец во 22 часот, бендот „Фолтин“ ќе го одржи долго очекуваниот концерт „Длабоко во ноќта“.
По неколкуте настапи низ Европа и Македонија, „Фолтин“ ќе ги заокружи летните свирки во клубот „Хавана“.
На двочасовниот концертен настап ќе бидат изведени сите хитови на бендот, како и оние од последниот албум „Антитело“. 
Повеќе на ТЗМ.МКВо клубот Хавана, на 25-ти овој месец во 22 часот, бендот „Фолтин“ ќе го одржи долго очекуваниот концерт &

loading...
Loading...