Не расплака сите во Х Фактор, но се откажа од музиката и…

Loading...

Младата пејачка и учесничка во „Х Фактор“, Тамара Милановиќ  купи многумина со  својата специфична боја на гласот но и  со  изборот на песни во ова музичко  шоу.Многу пати членовите на жирито  ги  расплаќа со изведувањето на одредени нумери а многумина и  понатаму  помнат  како  ја изведе „Don’t You Remember“. После ова натпреварување  добила прилика да настапи и  на Егзит.
Но по завршувањето на натпреварувањето, Тамара се откажала од обидот да изгради кариера на домашната музичка сцена па ги  спакувала куферите и  заминала за Катар.

„Факултетот за организациски науки од секогаш ми бил на прво место  многу  ми е важно да се чувствувам корисно. Не  работев строго по струка, но се надевам дека еден ден ќе го  работам тоа бидејќи треба да најдам постабилна работа“, изјавила таа. 
Многу пати членовите на жирито  ги  расплаќа со изведувањето на одредени нумери а многумина и  понатаму  помнат  како&nbsp

loading...