Не сакал да плати за услугата во хотел па скокнал од 19-ти спрат

Loading...

Во намера да избегне плаќање на хотелската сметка, маж во Кина се обидел да избега од хотелската соба преку преозор.Можеби целата ситуација не би била чудна доколку не станува збор за соба на 19-спрат.
Како што може да се претпостави, неговата мисија не е успешно завршена. На видеото јасно се гледа како мажот виси на кабли високи 60 метри. На негова среќа, полицијата успеала да реагира на време. Мажот завршил без повреди и засега е безбеден, соопштуваат од кинеската полиција.
Видеото е прегледнао повеќе од 7,3 миниони пати.
 
Можеби целата ситуација не би била чудна доколку не станува збор за соба на 19-спрат.
Како што може да се претпостави, неговата мисија не е

loading...
Loading...