Не се оптеретувајте дека имате мали гради, вие повеќе уживате во сексот!

Loading...

Жените кои имаат мали гради повеќе ги привлекуваат мажите кои се финансиски стабилни. Истражувањата покажале дека жените со големи гради привлекуваат мажи кои прилично не се способни во бизнис светот и кои се економски слаби.Постојат многу млади и успешни жени во светот, а воедно и славни личности, кои го освоиле светот со мали гради. Големите гради се помалку осетливи од малите, а тоа е многу важно кога сте во предигра, бидејќи големите гради поради вишокот на масни ткива не можат да бидат многу стимулирани како малите гради. 
Жените со мали гради уживаат повеќе во сексот и изгледаат помлади. Опуштањето на градите е знак за стареење, но овој проблем го немаат жените со помали гради. Копчањето на кошулата претставува поголем проблем за жените со поголеми гради.
 
За време на летните месеци, кога се купуваат и одбираат костими за капење, жените со помали гради имаат повеќе среќа бидејќи можат да одберат било каков вид на костим за капење и да изгледаат “прибрано”. Исто така, можат да трчаат во бикини, да скокаат без да се грижат дали нешто ќе “ѕирне”. Доколку сте сопственичка на мали гради, бидете благодарни бидејќи имате поголеми предности и помалку грижи.Постојат многу млади и успешни жени во светот, а воедно и славни личности, кои го освоиле светот со мали гради. Големите гради се помалку осе

loading...