Не се родил поголем предавник од Заев: Се откажа од својот народ и држава, од денес е активист на УЧК!

Loading...

Не се родил поголем предавник од Зоран Заев на македонска почва веќе подолго времеВчеравечер на Арената „Филип Втори“ која другарите на Заев „Балистите“ ја прекрстија во арена „Адем Јашари“, лидерот на СДСМ под знамето на Џемо Хаса ги бодреше големо-албанските аспирации на УЧК во Македонија, на стадионот именуван во чест на најголемиот Македонски воен стратег  Филип Втори Македонски, кој бесрамно беше преименуван со името на основачот на УЧК под чија закана загинаа голем број на Македонски синови, за тој денес да може да се движи слободно во земјава. До кога слободно, тоа е веќе прашање на време.
 
Срамниот чин на Заев нема оправдување.
Неприфатливо е лидер на македонска опозиција под знамето на еден од најголемите крвници на Македонскиот народ фашистот Џемо Хаса, Зоран Заев да навива за клуб бодрен од јатаци на терористичката УЧК која војуваше против Македонија, славејќи го името на основачот на УЧК Адем Јашари, а за целото тоа време над неговата глава да се вее знамето на Џемо Хаса.
 
Џемо Хаса бил роден во гостиварско во сиромашно семејство, целиот живот го поминал работејќи земјоделие, се додека еден ден Албанија не се приклучила на фашистичката оска кога решил да земе пушка в раце и да тргне против Македонскиот народ извршувајќи ѕверски злосторства. Слично на Џемо, Зоран Заев исто така е роден во земјоделско семејство и целата младост се занимава со земјоделство се додека СДСМ чиј член е не одлучува да се приклучи на тероистичката оска на УЧК, спонзорирана од САД, кога станува градоначалник на Струмица и оттаму станува крвник на сопствениот народ. За неколку години станува мултимилионер, а парите од криминалот денес ги троши на понижување на државата, и работа во корист на големоалбанските идеи кои водат до поделба на Македонија!
 
Со големо-албанска иконографија, карти на „голема Албанија“, знамиња на УЧК, два прста во вис Заев вчеравечер се откажа од сопствениот народ, и стана терористички јатак. Човек кој ги величи терористите на УЧК и крвнците на Македонија.
Фото: Телеграф.мкВчеравечер на Арената „Филип Втори“ која другарите на Заев „Балистите“ ја прекрстија во арена „Адем Јашари“, ли

loading...