Не сме свесни што направивме, ова навистина е голем успех

Ракометарот на Вардар Лука Циндрќ, по слетувањето од Келн во Скопје изјави дека емоциите после голот со Барселона биле посебни, како детски сништа.
-Не сме свесни што направивме, ова навистина е голем успех. Пресреќни сме и им благодарам на сите на поддршката кои ни ја даваат, рече Циндриќ.
Ракометарот на Вардар Лука Циндрќ, по слетувањето од Келн во Скопје изјави дека емоциите после голот со Барселона биле посебни, како детски сништа.

Пронајдете не на следниве мрежи: