Не знаела дека е трудна-родила во тоалет!

Loading...

Не знаела дека е трудна-родила во тоалет!Мислела дека се работи за воспаление на дебелото црево. По неколку часа, на сопствено изненадување, родила здраво момче иако претходните девет месеци не се посомневала дека е бремена.
Младата продавачка во текот на бременоста работела без слободен ден и ги извршувала сите вообичаени работи, па дури трчала и полумаратон. А кога дознала дека станала мајка се шокирала.

 
-Ме разбудија болки во стомакот, па отидов до тоалет. Се чувствував како некој да ме боде со нож. Се вратив во кревет а во пет наутро се се влоши. Во тоалет во седечка положба не ми беше добро па станав. Во моментот кога се напнав бебето само излезе од мене- раскажува таа/ 
На неочекуваната принова се израдувале и нејзините родители секако и нејзиниот сопруг. 
-Во текот на бременоста имав редовен циклус, а се здебелив само шест килограми.- раскажува мајката.Мислела дека се работи за воспаление на дебелото црево. По неколку часа, на сопствено изненадување, родила здраво момче иако претходните деве

loading...
Loading...