НЕ ЗНАЕЛА ДЕКА ИМА ПОРЕМЕТУВАЊЕ: Кога се соблекла пред другарките открила страшна вистина

Воркита Дебебет, 17-годишна девојка од Етиопија, не ни претпоставувала дека нешто не е во ред со нејзиното тело се додека за прв пат не се пресоблекла пред друштво.Имено, Воркита помеѓу нозете имала паразитски близнак. Дури на 17 години таа конечно успеала да оди на операција со која истиот и е отстранет и денес живее сосема нормален живот, па дури доколку посака ќе може да има и деца. 
Снимката за нејзината борба и резултатот од операцијата погледнете го овде.Имено, Воркита помеѓу нозете имала паразитски близнак. Дури на 17 години таа конечно успеала да оди на операција со која истиот и е отстранет и ден

Пронајдете не на следниве мрежи: