Неделен хороскоп 11.07.-17.07.2016

Loading...

Што ве очекува оваа недела…Овен
Ве очекува нов успех или поширока афирмација во службените кругови. Важно е да избирате работи во кои можете во потполност да ги потврдите своите практични способности и креативни идеи. Нема причина да се срaмите при јавен настап или пред соработниците кои ги тестираат вашите способности.
Бик
Се наоѓате под психлошки притисок, добро проценете ја комплетната ситуација на работната сцена и различните можности кои ви стојат на располагање. Важно е да ги сочувате добрите критеируми на средбата со соработниците и при изборот на работните цели.
Близнаци
Нови случувања на работната сцена можат да ги променат вашите планови, поради тоа размислете за некое алтернативно решение. Потребно е да се соочите со соработниците кои користат различни методи, секогаш постои можност за нов компромисен договор.
Рак
Се наоѓате во креативна фаза и преокупирани сте со различни информации или работни идеи. Делувате како личност, кја нема време за некои случајни средби или за случувања кои не се вклопуваат во вашата сфера на интересирање. Меѓутоа, со своето енергично однесување кај блиските соработници поттикнувате различни реакции.

 
Лав
Се наоѓате пред нови работни дилеми и заговарате тимска работа. Опкружувањето очекува ефикасни решенија и добро осмислена реакција. Поголемиот дел од соработниците сака да се идентификува со заедничкиот успех и радо се одзиваат на вашиот повик.
Девица
Нови случувања на работната сцена внесуваат дополнителна тензија во вашето опкружување, но вие не сакате да учествувате во јавните расправи. Мудор ги спроведувате своите работни планови и вешто балансирате помеѓу сорбаотниците кои имаат различни работни критериуми или ставови.
Вага
Делувате резервирано пред одредени соработници и одбивате нови предизвици, важно ви е да го организирате своето опкружување на ефикасно работење. Неповолната работна клима нема да делува долго, важно е добро да се подготвите за наредната фаза. 
Скорпија
Работните планови кои упорно се обидувате да ги остварите, не ги донесуваат очекуваните резултати и саканиот ефект. Моментално поминувате низ различни фази на творечки подеми и падови, но тоа не треба дополнително да ве осуети. Доколку сакате да ја убедите околината дека поседувате практично знаење и интелектуални способности, бидете доволно истрајни во своите цели.

 
Стрелец
Важно ви е да го подобрите својот однос со соработниците, но често постојат одредени недоразбирања и ве прати неусогласеност во проценката на заедничките интереси. Потребна ви е дипломатска нота и умереност, како би ги помирили различните спротивности кои постојат во службените преговори.
Јарец
Неочекувани промени на работната сцена, делуваат како дополнителен психолошки притисок и бараат донесување на нови или мудри одлуки. Во ваш интерес е да ги сочувате важните работни контакти. Поради тоа, прифатете работна понуда која ветува значајна добивка или перспективна реклама.
Водолија
Понекогаш е тешко да се препознае добитната комбинација и сигурните соработници во различни ситуации на работната сцена. Професионалната неодлучност може да ви создаде дополнителна непријатност на полето на комуникацијата или нова финансиска загуба. Важно е да реагирате во вистински момент.
Риби
Важно ви е опкружувањето правилно да го вреднува вашето знаење или професионални способности. Но, постојат различни фактори кои влијаат на неочекувани промени на работната сцена или на завршните резултати. Потрудете се правилно да ги исполните своите обврски, без психолошки притисок и натпреварувачки аспирации. Овен
Ве очекува нов успех или поширока афирмација во службените кругови. Важно е да избирате работи во кои можете во потпо

loading...