Неделен хороскоп за 10.06.2013-16.06.2013

Loading...

Овен
Дали се имате фатено себе си како постојано се сожалувате? Епа време е конечно да престанете со тоа и ситуацијата да ја погледнете од друг агол. Првата половина на неделата е одлична за романтика. Разговарајте за вашите емоции со пријателите, но пронајдете време и сами да се преслушате. Викендот е одличен за планирање на годишните одмори.
Бик
Дали сте полни со сомнежи? Во првиот дел од неделата ќе се чувствувате како автомобил кој оди во погрешна насока. Но, не грижете се. Немојте ништо да менувате. Од среда започнува нов период , па задоволството полека ќе започне да се враќа во вашиот живот. Со тоа ќе ви се врати и насмевката на лицето. Во петок ве очекува повик од некоја поранешна љубов. Викендот ќе помине опуштено.
Близнаци
Најлесно е да бидеш среќен размислувајќи за убавото минато. Но, решението не е бегство од реалноста. Треба да поработите на трпеливоста. На почетокот на неделата немојте да стоите во место. Вие сте од оние кои го сакаат животот. Вашите напори ќе бидат забележителни на крајот на неделата. Она што треба да го сфатите е дека треба да бидете задоволни со она што го имате во животот. За викенд бидете физички активни….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Дали се имате фатено себе си како постојано се сожалувате?

loading...
Loading...