Неделен хороскоп за 29.04.2013-05.05.2013

Loading...

Овен
Покажете се што имате и тоа во почетокот на неделата. Покажете ја енергијата и силата која ја немаат многу луѓе. Пренесете ја на уморените луѓе на работа, на партнерот и на сите околу вас. Ваквата состојба ќе ве држи до четврток. Па во четврток е можен конфликт со некој претпоставен. Ако не успеете да го задржите јазикот зад забите можна е голема неволја. За викенд ве очекува убаво време поминато се саканите. Уживајте.
Бик
Почетокот на неделата е поволен за да ги сумирате впечатоците од претходниот период. Вашиот мозок ќе биде способен на најбрз начин да ја донесе вистинската одлука.  Од среда вашите мисли ќе одлутат и ќе се насочат кон психоанализи, па можно е повремено да го изгубите контактот со реалноста. До крајот на неделата нешто ќе се случи што повторно ќе ве спушти на земја. За викенд ќе добите важна вест поврзана со семејството.
Близнаци
Работите нема да одат во ваша корист на почетокот на оваа недела. Но и понатаму треба да се придржувате до правилата и да се држите на страна бидејќи вашата директност нема добро да биде примена. Дури во четврток ќе имате шанса да дојдете до израз…..
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Покажете се што имате и тоа во почетокот на неделата. Покаж

loading...