Неделковски: Ако беа сигурни дека ќе победат на избори, зошто се скараа за 35 пратенички места?

И новинарот Миленко Неделковски со коментар за денешниот хаос по објавувањето на пратеничките листи на СДСМ.„Туку, ако беа толку сигурни дека ќе тепаат на избори на 11 декември, што толку се испокараа за 35 пратенички места???Нели ќе тепаа?! Ќе имаше место за сите во извршната власт.Или, не!!!“, напиша новинарот.„Туку, ако беа толку сигурни дека ќе тепаат на избори на 11 декември, што толку се испокараа за 35 пратенички места???Нели ќе тепаа?! Ќ

Пронајдете не на следниве мрежи: