Нејзината куќа секогаш мириса прекрасно и свежо, а луѓето не можат да сфатат зошто! Еве во што е нејзината тајна…

Loading...

Овој магичен спреј  делува на се, а притоа прекрасно мириса! Едноставно  морате да го  пробате!Понекогаш кога  ќе влезете во нечија куќа или  канцеларија, прекрасен освежителен  мирис просто ве воодушевува!
Мирисот веднаш  ќе ве натера да се запрашате бидејќи знаете дека тоа не е мирис на освежувач за воздух  кои  ги купувате во супермаркетите.
Денес ви откриваме за што се работи и  уште подобро, како   сами  да го  направите овој  освежувач на воздух  во својот дом!
Овој спреј функционира  како у  секој друг, а но неговата тајна да е содржи  омекнувач.
 Наместо  тоа, тој  содржи тајна состојка!
Тајната е во  перлите за  перење. Тие доаѓаат во различни  мириси.

Овие перли се многу  поволни, со  тоа ќе заштедите и пари!
Состојки:
Сода бикарбона
Вода
Парфимирани перли
Прскалка
Кога ги имате сите потребни состојки, дознајте што треба да правите со нив!
Во  зовриена вода додадете ги  останатите состојки и почекајте убаво да се растворат!
Со ова средство ќе ги освежите завесите, облеката па и мебелот!Понекогаш кога  ќе влезете во нечија куќа или  канцеларија, прекрасен освежителен  мирис просто ве воодушевува!

loading...