Нејзиниот татко ЧИСТИ УЛИЦИ, а таа покажа колку е ГОРДА на него!

Loading...

Додека многу млади девојки снимаат популарни селфиња во различни и бизарни пози, оваа девојка се фотографирала со својот татко на неговото работно место.Како што може да се забележи, тој е чистач на улици, не е никаков директор, политичар или се занимава со некоја „кул“ професија.
Но, неговата ќерка е горда на него и тоа очигледно сака да го сподели со светот, бидејќи знае дека овој човек напорно работи за да ѝ ги овозможи потребните услови за живот и образование – да биде чесна и ценета личност.Како што може да се забележи, тој е чистач на улици, не е никаков директор, политичар или се занимава со некоја „кул“ професија.

loading...
Loading...