Нејзиното вистинско име е Минира! Можете ли да погодите за која пејачка станува збор

Loading...

Пејачката сите ја знаат по името Мина Костиќ, а во личната карта и пишува Јасмина Костиќ, но ни тоа не и е вистинското име.Мина Костиќ од 2000 година, присутна е на домашната естрада, и од тогаш сите ја знаат под тоа име.
Вистинското име на Мина Костиќ е Минира Јашари. Пејачката е родена во десетчлено семејство на Лединама, од родителите на Зоја и Алија Јашари. Мина подоцна го промени името, но во личната карта не и пишува Мина, туку Јасмина Костиќ.
Мина Костиќ од 2000 година, присутна е на домашната естрада, и од тогаш сите ја знаат под тоа име.
Вистинското име на Мина Костиќ е Минира

loading...
Loading...