Нема да му биде добро: Еве што му порачаа Брена и Саша Поповиќ на Шабан по преминувањето во „Пинкови ѕвезди“

„Скоро 40 години  сум во шоу бизнисот и  се навикнав на непрофесеионализам, така што  не сум изненадена“, рекла Брена.Започна снимањето на новата сезона од „Ѕвездите на Гранд“, а Саша Поповиќ и  Лепа Бренапрв пат  јавно отрија што мислат за изненадното  преминување на Шабан Шаулиќ во  „Пинкови ѕвезди“.
„Шабан и  јас со  години  сме пријатели. Не му  замерам за овој потег. Секој има право  да го прави оно што мисли  дека е во ред. Доколку  Шабан смета дека нему  му  е подобро  во „Пинк“, тогаш слободно нека оди. Немам ништо против“, изјавил Саша Поповиќ, а Лепа Брена била многу поостра кон Шабан.

„Не сум воопшто  затечена поради  неговото  заминување. Скоро 40 години  сум во шоу бизнисот и  се навикнав на непрофесеионализам, така што  не сум изненадена“, рекла Брена.Започна снимањето на новата сезона од „Ѕвездите на Гранд“, а Саша Поповиќ и  Лепа Бренапрв пат  јавно отрија што мислат за из

Пронајдете не на следниве мрежи: