НЕМА ДА ПОГОДИТЕ кој народ е најзадоволен од сексот!

Луѓето во Африка живеат во едни од најслабо развиените држави во светот според статистиките.Социолошко истражување на глобално ниво покажа кој народ е најзадоволен на сексуален план.
Кога било спроведено истражувањето за сексуалната сатисфакција, заклучено е дека луѓето на сексуален план се исклучително среќни, соопштуваат научниците од Универзитетот во Тексас.
Сексуалните проблеми во оваа земја се значително намалени бидејќи нивната благосостојба не дозволува да се воочат разликите во сексуалниот живот и перцепцијата меѓу жителите на богатите и на сиромашните земји.
Крени направил анкета на речиси 26 илјади жители од 30 африкански земји и во анкетата имало голем број на прашања кои се однесувале за половиот и семејниот живот.
Резултатите од анкетата покажуваат дека нивото на економска благосостојба на никаков начин не влијае на задоволството во сексуалниот живот.Социолошко истражување на глобално ниво покажа кој народ е најзадоволен на сексуален план.
Кога било спроведено истражувањето за сексу

Пронајдете не на следниве мрежи: