Нема да поверувате колку години има!

Loading...

Со постојаната употреба на Фотошоп и други софтвери за уредување, денес е многу тешко да се согледа разликата помеѓу вистинското и лажното. Гледајќи ги фотограферите на овој јапонски модел, сите ќе се согласиме дека не може да има повеќе од 20 години.
Но, верувале или не, Мазако Мицутани има 43 години и е мајка на две деца. Нејзиното дефинирање на возраста стана огромна сензација во Јапонија, особено на ТВ. Ја нарекуваат и „Јапонката на вечната младост“.

Азијатите секогаш имале убава кожа, која не изгледа како да старее. Но, Мазако очигледно премногу се двои и е реална, без фотошоп. Нејзината кожа е неверојатно мека, еластична и беспрекорна. Таа поминува дури 5 часа дневно грижејќи се за сопствената кожа. Пие многу вода, јаде свежа, здрава и балансирана храна, користи креми врз база на Е витаминот, креми за заштита од сонце и креми за хидратација. Исто така постојано ја чисти кожата, подолго спие и не пуши цигари.
Сепак таа вели дека пред се гените се заслужни за нејзиниот изглед.Колку години мислите дека има?Со постојаната употреба на Фотошоп и други софтвери за уредување, денес е многу тешко да се согледа разликата помеѓу в

loading...
Loading...