Нема да верувате што крие мобилниот на напаѓачот од Ница!

Со претрагата на мобилниот телефон на монструмот кој усмрти повеќе лица во Ница, кога со камион влезе во толпа луѓе и немилосрдно ги газеше, се доаѓа до нови шокантни детали за него.Имено, Мохамед Булел според фотографиите кои ги имал во својот телефон бил опседнат со секс, го бележел секој љубовен потфат. Имал љубовни врски не само со жени, туку и со мажи. Тоа сеакко, според исламслата вера е неприфатливо и сѐ уште е табу.
Булел водел активен сексуален живот во Ница, а меѓу оние со кои бил во кратка сексуална врска е верувале или не, 73-годишен маж.
Токму поради тоа, полицијата го опишува како бисексуалец и садист.
Тој на интернет барал и детали за тоа како бил извршен нападот во Орландо.Имено, Мохамед Булел според фотографиите кои ги имал во својот телефон бил опседнат со секс, го бележел секој љубовен потфат. Имал љубовни врски не

Пронајдете не на следниве мрежи: