Нема да ви се верува што извадиле докторите од пнисот на пациент

35 годишен маж од Кина завршил во Брза Помош, откако си ставил 15 игли за шиење во пенисот.За веста да биде уште по шокантна, тој лекарска помош побарал по една година откако се случил инцидентот.
Како што изјавил во болницата, наеднаш почнал да чувствува силна болка во пенисот, а кога мокрел му течело крв. Еден час бил потребен за лекарите да ги извадат сите игли од неговиот пенис. Нивната должина била од пет до 10 сантиметри.

Пациентот изјавил дека не чувствувал никаква болка додека експериментирал со иглите.
Според уролозите оваа пракса на чуден фетиш е слична на садомазо задоволување. Едноставно пациенти бараат заволоство на поинаков начин. Предупредуваат дека треба да се внимава на вака екстремните експирименти со половите органи, бидејки може да предизвикаат сушење на уринарниот тракт, пишува Дејли Маил.За веста да биде уште по шокантна, тој лекарска помош побарал по една година откако се случил инцидентот.
Како што изјавил во болницата, на

Пронајдете не на следниве мрежи: