НЕМА КАДЕ: Дрогиран терорист не сфаќа дека го заробиле војници на Асад

Loading...

Прегазен е терористичкиот центар во Алепо. Она што се сметало за неосвоива тврдина се сруши за неколку дена на сириската офанзива.Кон уништувањето на терористите допринеле и внатрешните борби помеѓу различните терористички фракции.
Еден од заробените терористи кој бил зашеметен како последица од борбата, не сфатил дека го заробиле војници на Сириската арапска армија, туку мислел дека станува збор за соперничка терористичка фракција.
-Јас сум со Ахрар Ал Шам…. Се колнам во Бога дека сум во Ахрар Ал Шам…
Браќа, водете ме дома…
Се колнам дека не сум со војниците – се колнел терористот, не сфаќајќи дека станал заробеник на војската.

Rebel caught by the Syrian army thinks he's been caught by other rebels.Rebel: I swear I'm not in the army.Army: We believe you. pic.twitter.com/y6bcXov3pM
— Lina Arabi (@LinaArabii) December 13, 2016
Кон уништувањето на терористите допринеле и внатрешните борби помеѓу различните терористички фракции.
Еден од заробените терористи кој бил

loading...