Нема ништо полошо од понижена жена: Нема да поверувате што направила кога дознала дека е изневерена!

Loading...

Торз Рејнолдс дознала дека ја изневерува момчето со кое била во врска две години, и му се одмаздила на многу ужасен начин.Девојката мислела дека Стујард Меј раскинал со неа бидејќи се преселил на Алјаска каде ја добил работата од соништата. Таа дури со солзи го испратила на аеродромот
Но, седум дена подоцна дознала дека дека нејзиното бившо момче сеуште е во Британија и живее со нова жена.

Така, таа земала скалпер, и ја исекла тетоважата на која го имала напишано неговиот надимак “Chopper” и потоа му ја пратила отсечената кожа.
И бил потребен час ипол внимателно да ја отсече кожата од раката.
Потоа ја спакувала во тегла, ја замотала и му ја пратила на бившото момче.
 Девојката мислела дека Стујард Меј раскинал со неа бидејќи се преселил на Алјаска каде ја добил работата од соништата. Таа дури со солзи го испрати

loading...
Loading...