Нема повеќе да ја гледаме! Еве кој ќе ја замени Сања Кужет во „Ѕвездите на Гранд“!

Loading...

Сања Кужет, како  што  е познато, некое време нема да го води  шоуто  бидејќи поради  бременост ќе се повлече од телевизија.Како  што  пишуваат  српските  медиуми, Саша Поповиќ, директорот на „Гранд“ се фрлил во потрога, но  не нашол соодветна замена за прекрасната водителка.
Наводно, на крај тој донел одлука.
„Саша донел одлука тој лично да ја води  емисијата, а партнер  зад сцената да му  биде Воја Недељковиќ, кој како и  до сега, ќе разговара со кандидатите и  нивните семејства“, рекол неименуван соговорник од  „Гранд“.

Наводно, имало опција и  Станија Добројевиќ да ја води емисијата, но  се откажале од тоа. Инаку  Саша Поповиќ има големо искуство како  водител на ова шоу.
Да потсетиме, директорот на „Гранд“ ги замени  Воја и  Сања во финалната вечер на „Ѕвездите на Гранд“ во  која победи Ибро Бубин.Како  што  пишуваат  српските  медиуми, Саша Поповиќ, директорот на „Гранд“ се фрлил во потрога, но  не нашол

loading...