Немате секс? И тоа има свои предности!

Дали ве вознемирува самата помисла дека немате редовен секс? не паѓајте во депресија….Секоја втора жена се жали дека и недостига повеќе секс во спалната соба со нејзиниот партнер, но тој тоа не и го овозможува со еднаш неделно. Се покажа дека и тоа има свои предности!
Како прво, доколку немате моментално сексуални односи, тоа позитивно ќе влијае на вашата самодоверба. Жените кои имаат редовен секс, стално се прашуваат дали се доволно добри и дека имаат недостатоци. Се испостави дека жената се чувствува удобно во себе кога не е во сексуална врска.
Исто така, ако менструалниот циклус ви касни ќе знете дека не сте бремена. Многу повеќе ќе го ценете сексуалнит контакт, кога го немате често. И да имате секс секојдневно, прашањата се истите. Секако ќе се прашувате село време, дали сте доволно добра, дали ви фали нешто, кои грешки ги правите. Сега ќе ги избегнете сите тие преоптоварувања. Иако ова ви звучи како утеха, сепак е реалностСекоја втора жена се жали дека и недостига повеќе секс во спалната соба со нејзиниот партнер, но тој тоа не и го овозм

Пронајдете не на следниве мрежи: