Немири избуванаа во преполн бегалски камп во Германија откако жител искина страници од Куранот и ги фрли во тоалет

Loading...

Најмалку 17 луѓе се повредени во преполниот бегалски камп откако еден жител искинал страници од Куранот.
Околу 20 бегалци го бркале Авганис

loading...
Loading...