Необичен оглас: Персонал бара газда!

Loading...

Ваков оглас се уште не сте виделе!Најчесто газдите бараат персонал, но во овој случај ситуацијата е малку поинаква. 
Се надеваме дека ова е сериозно, и дека огласувачите ќе пронајдат газда!
Најчесто газдите бараат персонал, но во овој случај ситуацијата е малку поинаква. 
Се надеваме дека ова е сериозно, и дека огласувачит

loading...
Loading...