Неостварена љубов: Халид Муслимовиќ признал во која пејачка со децении бил вљубен

Loading...

Познатиот босански  пејач Халид Муслимовиќ денес е среќно женет, а некогаш  бил вистински заводник.Неговата колешка Драгана Мирковиќ  открила  детали  од  младоста, а тој  самиот признал дека една позната дама  е негова неостварена љубов. Драгана рекла  дека некогаш  најдобрите жени воздивнувале по  Халид Муслимовиќ.
„Најголемите мисици чекаа ред а какви  евојки  само имал… но  има и  сега една убава жена и  деца. Се во свое време. Тој не сака да се фали“, изјавила Драгана Мирковиќ во  емисијата  кај Леа Киш. Потоа Халид открил дека една пејачка  е негова неостварена љубов.
„Тоа се некои работи  кои  ги  носам во  себе. Имаше повеќе жени, а еве Злата Петровиќ е мојата неостварена љубов“, рекол Халид, а Злата тоа го потврдила.Неговата колешка Драгана Мирковиќ  открила  детали  од  младоста, а тој  самиот признал дека една позната дама  е нег

loading...