НЕСАКАЈЌИ СЕ ГРЕБНАЛА на градата, па завршила во болница борејќи се за живот…

Мајка од Велика Британија за малку ќе починела, бидејќи бактерија и го јадела месото.Луси Секулар имала мала гребнатинка на градата, забележала дека се проширила и имала чувство дека нешто и го јаде месото.
Несреќната жена страдала од бактерија, најверојатно пренесена од некоја бубачка.
Поминале 24 часа откако Луси несакајќи се гребнала, па завршила во болница борејќи се за животот.
Инаку Луси е мајка на едно детенце, а болката од бактеријата ја опишала како сто пати полоша од пораѓање.Луси Секулар имала мала гребнатинка на градата, забележала дека се проширила и имала чувство дека нешто и го јаде месото.
Несреќната жена с

Пронајдете не на следниве мрежи: