Несовесни родители НАМЕРНО го пуштиле бебето во тоалет кое се заглавило во одводните цевки. По само два дена…

Неименуван полициски службеник од градот Џинхуа, во источниот дел од Кина, изјавил дека бебето преживеало, а дека неговите родители се сомничат за

Пронајдете не на следниве мрежи: