Несреќен случај:Човек од Ниш го убила вијагра!

Вранишката полиција го идентификувала телото на човекот кој вчера околу 14 часот бил пронајден мрстов во туристичкиот објект во селото Лучани, дознаваат јужните вести.Според податоците од полицијата, станува збор за Станко С. (39) од околината на Ниш, кој најверојатно починал од прекумерена употреба на средства за потенција.
Тој, според неофицијалните информации, дошол во посета на сопругата која како работела како келнерка во овој угостителски објект.
После пријавата за смрт, која ја констатирале докторите, полицијата извршила увид и констатирала дека не станува збор за убиство.
Сепак, како што е најавено точниот примерок за смртта ќе биде познат после обдукцијата.Според податоците од полицијата, станува збор за Станко С. (39) од околината на Ниш, кој најверојатно починал од прекумерена употреба на средства з

Пронајдете не на следниве мрежи: