Неутешната сопруга на Оливер се онесвести на гробот

Гробиштата во Белград денеска се претесни за да ги собере сите луѓе кои дојдоа да го испратат Оливер Ивановиќ кон вечното почивалиште.Гробиштата во Белград денеска се претесни за да ги собере сите луѓе кои дојдоа да го испратат Оливер Ивановиќ кон вечното почивалиште.
Според српските медиуми во еден момент додека траел погребот сопругата на Оливер, Милена Ивановиќ се онесвестила, а тогаш и најцврстите заплакале.
Таа била неутешна и не можела да престане да плаче, а во еден момент тоа го правела и на глас.
-Види, последна Нова година, не знаев, низ плачење викала Милена додека ја тешеле најблиските.
 Гробиштата во Белград денеска се претесни за да ги собере сите луѓе кои дојдоа да го испратат Оливер Ивановиќ кон вечното почивалиште.
Спор

Пронајдете не на следниве мрежи: