Неверојатна диета со јајца!

Loading...

Дневниот калориски внес на овој режим е многу низок и поради таа причина диетата не се препорачува да се практикува повеќе од една седмицаДен 1
– Појадок: кафе без шеќер
– Ручек: 2 тврдо варени јајца, 20 гр сирење
– Вечера: свежа сезонска салата
Ден 2
– Појадок: кафе без шеќер
– Ручек: варено јајце и едно јаболко
– Вечера: варено јајце
Ден 3
– Појадок: чај без шеќер
– Ручек: 150 гр урда
– Вечера: салата
Ден 4
– Појадок: кафе без шеќер
– Ручек: јајце и 8 модри сливи
– Вечера: јајце
Ден 5
– Појадок: чај без шеќер
– Ручек: 100 гр свежа зелка или моркови
– Вечера: јајце
Ден 6
– Појадок: кафе без шеќер
– Ручек: 2 јаболка или 2 портокали
– Вечера: кисело млеко или чаша јогурт
Ден 7
– Појадок: кафе без шеќер
– Ручек: 30 гр сирење, еден портокал или јаболко
– Вечера: 2 тврдо варени јајцаДен 1
– Појадок: кафе без шеќер
– Ручек: 2 тврдо варени јајца, 20 гр сирење
– Вечера: свежа сезонска салата
Ден 2

loading...
Loading...