Неверојатна среќа: Станала мајка и баба во рок од половина час

Анџела Патрам доживеала огромна среќа во ист ден- станала мајка и баба во рок од само половина час. Таа и нејзината ќерка се породиле во ист ден во иста болница.Анџела Патрам (37) од Флорида знаела дека нејзинатра ќерка Тенариша (20) ќе се породи набрзо по нејзе, но не очекувала декла таа ќе се породи само половина час по нејзе.
Малата Рајна Симон Патрам е родена само 34 минути пред својот внук Џери Мичуда. Двете породувања поминале без проблеми и бебињата се во одлична здравствена состојба, а бабата по пети пат станала мајка.
„Во оваа работа сум веќе 29 години. Видов најмалку 14.000 породувања, но никогаш не ми се случило мајка и ќерка да се породат во ист ден“, вели доктор Атеф Захари.

Анџела Патрам (37) од Флорида знаела дека нејзинатра ќерка Тенариша (20) ќе се породи набрзо по нејзе, но не очекувала декла таа ќе се породи само

Пронајдете не на следниве мрежи: