Неверојатните трансформации на славната убава актерка

Најновата улога ја игра во филмот за Версаче каде доживеа најголема трансформација.Пенелопе Круз е една од најбараните актерки во светот.
Таа прво се проби на домашниот, шпански филмски пазар. Потоа ја отвори вратата на Холивуд.
Во секој филм игра тешка улога, изгледа различно и дава се од себе.
Публиката долго ги помни нејзините трансформации и сите ги засакува уште на премиера.
Најновата улога ја игра во филмот за Версаче каде доживеа најголема трансформација.
Погледнете зошто таа е една од најпочитуваните актерки, во своите трансформации покажува дека може да изглуми секаков лик.
Пенелопе е посакувана жена и меѓу најголемиот дел на холивудски заводници.

Пенелопе Круз е една од најбараните актерки во светот.
Таа прво се проби на домашниот, шпански филмски пазар. Потоа ја отвори вратата на Хо

Пронајдете не на следниве мрежи: