Неверојатно: 7 годишни близнаци го тепале киднаперот се додека не ги пуштил!

Loading...

7 годинишни близнаци биле во кола со 1 годишната сестричка, кога крадецот влегол во нивната кола и дал гас. Едниот го удирал со играчката што му била во рака, а другиот со раце го удирал по главата и по лицето. После ова, одма ги пуштил да излезатСедум-годишните близнаци од Сан Антонио, Тексас, Лучијас и Луис Лозада, успеале да се спасат од речиси невозможното. Тие го победиле крадецот и беа ослободени.
Двајцата браќа седеле во автомобилот, заедно со нивната 1 годишна сестра и ги чекале родителите да дојдат за да тргнат во црква. Мајката стоела неколку метри подалеку од автомобилот, чекајќи го нејзиниот сопруг кој се вратил да го земе шишето со млеко за бебето.

 Тогаш крадецот влегол во автомобилот и стиснал на гас. Сепак, еден од близнаците почнал да го тепа со гумената играчка во облик на змија која му била во раце, а другиот го удирал по лице и глава. Тие не престанале да го удираат се додека крадецот не го запрел автомобилот. Кога тој застанал момчињата ја земале нивната малечка сестра и излегле од автомобилот.
Мајката видела дека колата и била одземена, и веднаш се јавила во полиција, но само по десет минути по нејзиниот очај повик, момчиња го принудија крадецот да запре и да ги остави да си одат.- Момчињата ми кажаа дека тој не планирал да ги киднапира децата, тој само го сакал автомобилот, па дури се ракувал со нив и им дозволил да го задржат својот таблет компјутер – изјави бабата на момчињата Херминија.Иако крадецот со автомобилот се уште е на слобода, полицијата верува дека наскоро ќе го пронајдат бидејќи често доаѓал во тој дел од градот, а многумина го познаваат.
Седум-годишните близнаци од Сан Антонио, Тексас, Лучијас и Луис Лозада, успеале да се спасат од речиси невозможното. Тие го победиле крадецот и беа

loading...
Loading...